Behandelingen

Intake

Bij de eenmalige intake informeer ik jou over de verschillende behandelingen in De Skin Gym. Ik zal een analyse maken van jouw huid en advies geven over welke behandelingen het beste aansluiten bij de behoefte van jouw huid. Wanneer je voor het eerst in De Skin Gym bent en je hebt ook een behandeling geboekt, zal er standaard eerst een intake gedaan worden. Wees er in dit geval dus op alert dat je zowel de tijd die de intake in beslag neemt (45 minuten) als de tijd van de behandeling zelf moet rekenen voor je afspraak.

Een intake duurt 45 minuten omdat ik het belangrijk vind om ruim de tijd te nemen om samen alle mogelijkheden te bespreken.

Duur: 45 min
Prijs: kosteloos

Intake

Synergie Skin Facials

Skinergy

Reinigende basis workout.

Deze gezichtsbehandeling heeft de focus op het reinigen en exfoliëren van de huid. Daarnaast wordt de huid intensief geactiveerd en gestimuleerd door middel van een speciale workout voor de huid in combinatie met de cosmeceuticals van Synergie Skin. De workout wordt afgesloten met een passende cooling down. Je zal weer met een super gereinigde en gehydrateerde huid de deur uitgaan!

Duur: 45 min

Prijs: 70 euro
Frequentie advies: 3 weken
Prijs voor 5 behandelingen: 325 euro

Skinergy+

All-in workout.

Deze gezichtsbehandeling is zo opgebouwd dat iedere huidlaag optimale zorg en aandacht krijgt. Reinigen, exfoliëren, activeren, stimuleren en weer het kalmeren van de huid, uiteraard weer in combinatie met de cosmecueticals van Synergie Skin. Aan het eind van de behandeling is er tijd voor ontspanning met een cooling down. Je huid zal fris aanvoelen en heeft door deze workout een gezonde glow.

Duur: 75 min
Prijs: 100 euro
Frequentie advies: 6 weken
Prijs voor 5 behandelingen: 475 euro

Bindweefselmassage/Skin Gym

Facial Gym

Een workout met verschillende diepe massagegrepen en stimulerende tools om jouw huid een enorme boost te geven. Deze workout heeft vooral de focus op het stimuleren van de diepere huidlagen van de huid. Je zal zien dat je huid gelijk meer volume heeft na deze workout!

Duur: 30 min
Prijs: 45 euro
Frequentie advies: 2 weken
Prijs voor 5 behandelingen: 200 euro

Facial Gym

Facial Gym +

Een workout met verschillende diepe massagegrepen en stimulerende tools om jouw huid een enorme boost te geven. Deze workout heeft vooral de focus op het stimuleren van de diepere huidlagen van de huid. Na de ‘Facial Gym’ krijgt de huid nog een passende nabehandeling om de huid weer helemaal tot rust te brengen. Hierdoor heb je gelijk meer volume in de huid, een gezonde glow en door de nabehandeling ben je gelijk weer helemaal ontspannen en klaar om naar buiten te gaan.

Duur: 60 min
Prijs: 80 euro
Frequentie advies: 4 weken
Prijs voor 5 behandelingen: 375 euro

Skinboosters

PRX Skinbooster

33% tca, waterstofperioxide en kojiczuur.

Deze skinbooster zal je huid gelijk na de behandeling een enorme glow geven. De skinbooster zal naar de diepere lagen van de huid zakken en daar zijn werk doen, zonder de bovenste lagen van de huid te beschadigen. Het is belangrijk om de juiste producten als nazorg te gebruiken, deze zijn inbegrepen en krijg je na de behandeling mee naar huis. Deze skinbooster werkt tegen huidverslapping en kan voor langdurig effect je huid liften.

Het advies is om deze skinbooster in kuurverband te ondergaan omdat je dan voor langere tijd je resultaat behoud. Je komt iedere 7-10 dagen terug voor een volgende behandeling. Na 5 behandelingen heb je ongeveer een 4-6 maanden plezier van je resultaat.

Prijs en duur voor 1 behandeling:

Duur: 45 min
Prijs: 100 euro
Frequentie advies: 5 weken aaneensluitend en 2 kuren per jaar
Prijs voor 5 behandelingen: 400 euro

PRX Skinbooster+

Skinbooster PRX incl. nabehandeling

33% TCA, waterstofperoxide en kojiczuur.

Deze skinbooster zal je huid gelijk na de behandeling een enorme glow geven. Deze behandeling wordt gestart door de huid goed voor te bereiden. Daarna wordt de skinbooster aangebracht en zal deze naar de diepere lagen van de huid zakken. De huid wordt gestimuleerd zonder dat de huid beschadigd wordt. Als de skinbooster zijn werk heeft gedaan, wordt de huid gekalmeerd doormiddel van een nabehandeling. Producten die je gebruikt in de week na de skinbooster zijn inbegrepen en krijg je na de behandeling mee naar huis.

Het advies is om deze skinbooster in kuurverband af te nemen voor de beste resultaten. Je komt iedere 7-10 dagen terug voor een volgende behandeling. Na 5 behandelingen heb je ongeveer 4-6 maanden plezier van je resultaat.

Duur: 60 min
Prijs: 120 euro
Frequentie advies: 5 weken aaneensluitend/ 2 kuren per jaar
Prijs voor 5 behandelingen: 525 euro

PRX Skinbooster & Microneedling

Skinbooster i.c.m. microneedling.

33% TCA, waterstofperoxide en kojiczuur.

Een workout voor gevorderden! Voordat je deze workout ondergaat is het belangrijk dat de huid al eens een skinbooster of een microneedling behandeling heeft ondergaan en je huid moet goed voorbereid zijn. Deze workout zal je huid van binnen en van buiten een enorme boost geven en zal in iedere laag van de huid werkzaam zijn. De skinbooster wordt doormiddel van microneedling in de huid gebracht. Hierdoor heeft de huid ook langer nodig om te herstellen. Er zal een passende nabehandelingen worden toegepast om de huid te kalmeren.

Duur: 90 min
Prijs: 140 euro
Frequentie advies: 4-5 workouts iedere 4 weken.
Prijs voor 5 behandelingen: 650 euro

Chemische peelings

Global Peel

Peeling op huidindicatie

Met deze peeling workout wordt de bovenste (dode) huidlaag verwijderd waardoor de huid er gezonder en beter uit gaat zien. De peeling zorgt niet alleen voor een mooie glow, het activeert de verschillende huidlagen ook op celniveau. Voorafgaand aan de behandeling wordt gekeken welke peeling het beste aansluit op de behoeften van jouw huid. Het is belangrijk om na deze behandeling de huid met de juiste producten te voeden maar ook om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Wanneer je deze behandeling in kuurverband ondergaat zal je langer resultaat ervaren.

Duur: 30 min
Prijs: 75 euro
Frequentie advies: 5 workouts iedere 2 weken
Prijs voor 5 behandelingen: 350 euro

Global Peel+

Peeling op huidindicatie inclusief voor- en nabehandeling.

Met deze peeling workout wordt de bovenste (dode) huidlaag verwijderd waardoor de huid er gezonder en beter uit gaat zien. De peeling zorgt niet alleen voor een mooie glow, het activeert de verschillende huidlagen ook op celniveau. Voorafgaand aan de behandeling wordt gekeken welke peeling het beste aansluit op de behoeften van jouw huid. Deze peeling workout is inclusief een passende voorbehandeling en cooling down zodat je huid gekalmeerd is wanneer je De Skin Gym verlaat.

Duur: 60 min
Prijs: 90 euro
Frequentie advies: 5 workouts iedere 2 weken
Prijs voor 5 behandelingen: 425 euro

Microneedling:

Microneedling

Bij deze workout wordt er doormiddel van minuscule naaldjes gecontroleerde trauma veroorzaakt op de huid. De huid krijgt hierdoor een stressreactie wat ervoor zorgt dat veel verschillende processen in de huid worden geactiveerd. De huid herstelt zich snel en je zal merken dat de huid zeer actief is in het aanmaken van nieuwe cellen en weefsels. Het activeren en herstellen van de huid is een proces; voor de beste resultaten wordt daarom aangeraden om deze behandeling in kuurverband te ondergaan.

Duur: 45 min
Prijs: 110 euro
Frequentie advies: verschilt per indicatie
Prijs voor 5 behandelingen: 500 euro

Microneedling+

Microneedling op huidindicatie inclusief voor- en nabehandeling.

Bij deze workout wordt er doormiddel van minuscule naaldjes gecontroleerde trauma veroorzaakt op de huid. De huid krijgt hierdoor een stressreactie wat ervoor zorgt dat veel verschillende processen in de huid worden geactiveerd. De huid herstelt zich snel en je zal merken dat de huid zeer actief is in het aanmaken van nieuwe cellen en weefsels. Het activeren en herstellen van de huid is een proces; voor de beste resultaten wordt daarom aangeraden om deze behandeling in kuurverband te ondergaan.

Na de behandeling wordt een passende nabehandeling toegepast.

Duur: 60 min
Prijs: 125 euro
Frequentie advies: verschilt per indicatie.
Prijs voor 5 behandelingen: 575 euro