Diepe bindweefsel massage

Diepe bindweefsel massage

Een bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding en zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd. Hierdoor wordt de huid zichtbaar steviger, vervagen rimpels en littekens worden minder zichtbaar.

Wat is bindweefsel?

Ons bindweefsel kun je vergelijken met het cement tussen de stenen van een huis. In ons lichaam ondersteunt en verbindt bindweefsel organen, spieren en gewrichten. Ook leidt bindweefsel bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt het tegen infecties. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warme, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings – en afvalstoffen.

Waarom een diepe bindweefselmassage bij Skinroom?

  • Unieke massage die niet alleen op het bindweefsel werkt maar ook de spieren en het vet in het gezicht
  • Collageen en elastine wordt gestimuleerd
  • Een betere doorbloeding
  • Een stevigere en vollere huid
  • Minder rimpels en littekens 


Bindweefselmassages zijn een effectieve en natuurlijke manier om je huid een boost te geven. En het mooie is: na één behandeling kan er al verbetering zichtbaar kan zijn. Toch raden we aan een kuur van meerdere behandelingen te doen voor een optimaal resultaat.

“Een bindweefselmassage is dé anti-agingbehandeling zonder potjes, pillen of injecties.”

– Tessa, eigenaar Skinroom

“Een stevige massage van Tessa. Haar handen voelen heel fijn aan en al tijdens de behandeling voel ik het bloed weer stromen. Heerlijk! Na een kuur kom ik nu iedere 6 weken terug en ben ik iedere keer weer blij als ik weer mag”

-Meinke