Peeling: Voor een stralende en gezonde huid

Chemische peelings

Global Peel

Peeling op huidindicatie

Met deze peeling workout wordt de bovenste (dode) huidlaag verwijderd waardoor de huid er gezonder en beter uit gaat zien. De peeling zorgt niet alleen voor een mooie glow, het activeert verschillende processen in de huid. Voorafgaand aan de behandeling wordt gekeken welke peeling het beste aansluit op de behoeften van jouw huid. Het is belangrijk om na deze behandeling de huid met de juiste producten te voeden, en ook om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Wanneer je deze behandeling in kuurverband ondergaat zal je langer resultaat ervaren.

Duur: 30 min
Prijs: 75 euro
Frequentie advies: 5 workouts iedere 2 weken
Prijs voor 5 behandelingen: 350 euro

Global Peel

Wat is een Peeling?

Onze Global peel is een op maat gemaakte behandeling die zich richt op het verwijderen van de bovenste (dode) huidlaag. Dit proces onthult een gezondere en stralendere huid. Terwijl het verschillende processen in de huid activeert.

Hoe werkt een peeling?

Voorafgaand aan de behandeling bekijken we je huid om de peeling te kiezen die het beste aansluit bij de behoeften van jouw huid. De zorgvuldig geselecteerde peeling zorgt voor:

  • Verwijdering van dode huidcellen: Dit helpt de huid er frisser en jeugdiger uit te zien.
  • Celactivatie: De peeling stimuleert de verschillende huidlagen, wat resulteert in een verbeterde huidtextuur en een gezonde glow.
  •  

Voordelen van een peeling

  • Gezonde glow: Direct na de behandeling straalt je huid met een gezonde glans.
  • Verbeterde huidtextuur: Regelmatige peeling verbetert de algehele textuur en uitstraling van je huid.
  • Individuele aanpak: De peeling wordt afgestemd op jouw unieke huidbehoeften voor optimale resulaten.

Nazorg en bescherming

Na de peeling is het essentieel om je huid goed te voeden en te beschermen tegen externe invloeden. De juiste nazorgproducten helpen bij het herstel en zorgen voor langdurige resultaten.

Kuurverband voor optimaal resultaat

Voor de beste en langdurige resultaten raden we aan om deze behandeling in kuurverband te ondergaan. Dit houdt in dat je meerdere behandelingen in een bepaalde periode krijgt, waardoor je huid er langer gezond en stralend uit blijft zien.

Boek nu jouw peeling behandeling

Wil jij je huid een boost geven met een peeling op huidindicatie? Boek vandaag nog je afspraak en ontdek hoe deze gepersonaliseerde peeling jouw huid kan transformeren.