Over De Skin Gym

Hi! Mijn naam is Marjette Post, geboren en getogen in Drenthe, en ik vertel je graag meer over mijn ervaring op het gebied van huidverbetering en het ontstaan van De Skin Gym.

Op twintigjarige leeftijd ben ik naar Rotterdam verhuisd om te studeren en mezelf te ontwikkelen op het gebied van huidverbetering. Halverwege mijn vierjarige opleiding tot allround huidspecialist ben ik gaan werken in een kliniek voor cosmetische geneeskunde in Den Haag. In die kliniek heb ik acht jaar ervaring mogen opdoen en heb ik veel verschillende technieken leren beheersen om de huid te verbeteren. Naast mijn algemene werkzaamheden als huidspecialist heb ik daar ook veel specialistische behandelingen samen met de cosmetisch arts mogen uitvoeren. In die jaren heb ik mij enorm kunnen ontwikkelen en ben ik de diversiteit van het vak ontzettend gaan waarderen. Je zou wel kunnen zeggen dat mijn liefde voor alles wat met de huid te maken heeft in deze tijd écht tot uiting is gekomen.

Na de leerzame jaren in de kliniek was het tijd voor een volgende stap. Ik verhuisde naar Amsterdam en ben daar een nieuwe uitdaging aangegaan bij een kliniek gespecialiseerd in het bevriezen van vetcellen. Om dit proces volledig onder de knie te krijgen, ben ik naar de ‘Coolsculpting University’ in Barcelona geweest. Hier leerde ik hoe je op een veilige manier het lichaam kunt shapen door vetcellenvermindering met behulp van koeling. Ruim twee jaar heb ik de kliniek aan het Vondelpark in Amsterdam, samen met twee collega’s, mogen runnen.

Precies wanneer ik toe was aan een nieuwe uitdaging kreeg ik een aanbod van een leverancier van het Australische cosmeceutical merk Synergie Skin. Zij hadden het merk naar Nederland gebracht en vroegen mij het merk in Nederland te gaan vertegenwoordigen. Ik was meteen enthousiast om deze uitdaging aan te gaan en zo heb ik uiteindelijk door heel Nederland trainingen mogen geven onder de vlag van Synergie Skin. Door te werken met dit merk én door mijn persoonlijke ervaring met het gebruik ervan, ben ik groot fan geworden. Ik wil dan ook heel graag de positieve effecten die deze producten op je huid kunnen hebben met je delen.

Niet alleen voor het merk Synergie Skin heb ik trainingen gegeven, maar ook ten behoeve van het gebruik van andere producten en technieken zoals microneedling, peelings, en skinboosters. In De Skin Gym bundel ik mijn ervaring van de afgelopen vijftien jaar om jouw huid weer in topconditie te brengen.

Hoe is De Skin Gym ontstaan?

In de loop der jaren is het concept van De Skin Gym langzaam ontstaan. Na alles wat ik geleerd heb in de verschillende salons, praktijken en klinieken waar ik heb gewerkt en trainingen heb gegeven, is het gaan kriebelen om mijn eigen handen weer aan het werk te zetten. Ik kijk er ontzettend naar uit om jouw huid te gaan mogen ‘trainen’ door de meest effectieve technieken en behandelmethoden toe te passen en je te ondersteunen bij een kwalitatief en effectief huidverzorgingsregime.

In De Skin Gym kun je terecht voor verschillende facial workouts (behandelingen voor je huid). Ik ben daarbij jouw ‘personal trainer’ en begeleid jou bij het behalen (en/of behouden) van een huid in topconditie. Daarvoor heb ik verschillende behandelingen samengesteld die diep in de huid werkzaam zijn. Iedere workout zal een andere ervaring bieden, maar allemaal met hetzelfde doel: de huid in topconditie brengen. Na een persoonlijke huidanalyse bekijk ik welk behandelplan het beste aansluit op de behoeften van jouw huid.

Het is een krachtige combinatie om als aanvulling op de huidbehandelingen ook de juiste producten te gebruiken, zoals cosmeceuticals en supplementen. Door mijn ervaring met het merk Synergie Skin, weet ik hoe effectief deze cosmeceuticals zijn en welke resultaten kunnen worden behaald bij correct gebruik. Je zal merken dat 70% van de huidverbetering komt door de producten die je dagelijks thuis gebruikt en 30% door de huidbehandelingen die je ondergaat. Uiteraard spelen andere factoren, zoals erfelijkheid en leefstijl, ook altijd een rol.

  • De Skin Gym.