Microneedling: Brengt jouw huid in topconditie!

Microneedling

Bij deze workout wordt er doormiddel van minuscule naaldjes gecontroleerde trauma veroorzaakt op de huid. De huid krijgt hierdoor een stressreactie wat ervoor zorgt dat veel verschillende processen in de huid worden geactiveerd. De huid herstelt zich snel en je zal merken dat de huid zeer actief is in het aanmaken van nieuwe cellen en weefsels. Het activeren en herstellen van de huid is een proces; voor de beste resultaten wordt daarom aangeraden om deze behandeling in kuurverband te ondergaan.

Duur: 45 min
Prijs: 110 euro
Frequentie advies: verschilt per indicatie
Prijs voor 5 behandelingen: 500 euro

microneedling

Wat is Microneedling?

Microneedling is een geavanceerde huidbehandeling waarbij minuscule naaldjes gecontroleerde trauma veroorzaken op de huid. Deze behandeling triggert een natuurlijke stressreactie, waardoor verschillende herstelprocessen in de huid worden geactiveerd.

Hoe werkt microneedling?

De kleine naaldjes maken microscopische kanaaltjes in de huid, wat de productie van nieuwe cellen en weefsels stimuleert. Dit proces zorgt voor een snelle huidvernieuwing en -herstel, wat resulteert in een verbeterde huidtextuur en een stralende teint.

Voordelen van Microneedling

  • Snelle celvernieuwing: Door de gecontroleerde trauma wordt de huid zeer actief in het aanmaken van nieuwe cellen en weefsels.
  • Verbeterde huidstructuur: De behandeling helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, littekens, acne en pigmentvlekken.
  • Natuurlijke glow: De geactiveerde huidprocessen zorgen voor een gezonde en stralende huid.

Kuurverband voor optimaal resultaat

Microneedling is een proces dat tijd nodig heeft voor het beste resultaat. Daarom wordt aangeraden om deze behandeling in kuurverband te ondergaan. Regelmatige sessies zorgen voor langdurige en zichtbare verbeteringen in je huid.

Boek nu jouw microneedling sessie

Wil jij profiteren van de voordelen van microneedling en je huid een boost geven? Boek vandaag nog je afspraak en ontdek hoe deze behandeling jouw huid kan transformeren.