Microneedling inclusief voor- en nabehandeling

microneedling

Microneedling+

Microneedling op huidindicatie inclusief voor- en nabehandeling.

Bij deze workout wordt er doormiddel van minuscule naaldjes gecontroleerde trauma veroorzaakt op de huid. De huid krijgt hierdoor een stressreactie wat ervoor zorgt dat veel verschillende processen in de huid worden geactiveerd. De huid herstelt zich snel en je zal merken dat de huid zeer actief is in het aanmaken van nieuwe cellen en weefsels. Het activeren en herstellen van de huid is een proces; voor de beste resultaten wordt daarom aangeraden om deze behandeling in kuurverband te ondergaan.

Na de behandeling wordt een passende nabehandeling toegepast.

Duur: 60 min
Prijs: 125 euro
Frequentie advies: verschilt per indicatie.
Prijs voor 5 behandelingen: 575 euro

Wat is microneedling?

Microneedling is een gespecialiseerde behandeling waarbij minuscule naaldjes gecontroleerde trauma op de huid veroorzaken. Deze behandeling activeert een natuurlijke stressreactie, waardoor verschillende herstelprocessen in de huid worden gestimuleerd.

Hoe werkt microneedling?

De kleine naaldjes creëren microscopische kanaaltjes in de huid, wat de productie van nieuwe cellen en weefsels versnelt. Hierdoor herstelt de huid zich snel en wordt zeer actief in het aanmaken van nieuwe huidcellen.

Voordelen van microneedling

  • Snelle celvernieuwing: Bevordert de aanmaak van nieuwe cellen en weefsels.
  • Verbeterde huidstructuur: Vermindert fijne lijntjes, littekens, acne en pigmentvlekken.
  • Gezonde glow: Zorgt voor een stralende en gezonde huid.

Voor- en nabehandeling

  • Voorbehandeling: De huid wordt voorbereid om de microneedling optimaal te kunnen ondergaan.
  • Nabehandeling: Na de microneedling wordt een passende nabehandeling toegepast om de huid te kalmeren en het herstel te ondersteunen.

Kuurverband voor optimaal resultaat

Microneedling is een proces dat het beste resultaat oplevert wanneer het in kuurverband wordt uitgevoerd. Regelmatige sessies zorgen voor langdurige en zichtbare huidverbeteringen.

Boek nu jouw microneedling sessie

Wil jij jouw huid een boost geven met microneedling inclusief voor- en nabehandeling? Boek vandaag nog je afspraak en ervaar de transformatie van je huid.