De ultieme huidbehandeling: PRX Skinbooster met Microneedling

Wanneer je serieus bezig bent met huidverbetering, is de combinatie van een PRX Skinbooster met microneedling dé behandeling voor jou. Deze geavanceerde techniek combineert de voordelen van een Skinbooster met de diepe werking van microneedling, waardoor je huid op alle niveaus wordt aangepakt.

Hoe werkt het?
De PRX Skinbooster bevat 33% TCA, waterstofperoxide en kojiczuur, krachtige ingrediënten die diep in de huid doordringen. Door deze Skinbooster te combineren met microneedling, wordt de werkzame stof nog dieper in de huid gebracht. Dit zorgt voor een verbeterde huidtextuur, verminderde pigmentvlekken, en een stralende glow.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
Deze intensieve behandeling is ideaal voor mensen die al ervaring hebben met huidverbeterende behandelingen, zoals Skinboosters of microneedling. Omdat de huid tijdens deze behandeling op een diep niveau wordt behandeld, is het belangrijk dat de huid goed voorbereid is.

Wat kun je verwachten?
Na de behandeling kun je een lichte roodheid en zwelling ervaren, maar dit trekt snel weg. Het eindresultaat is een gladde, stralende huid die er jonger uitziet en aanvoelt. Regelmatige sessies zorgen ervoor dat je huid er langdurig fris en gezond uitziet.

Wil je jouw huid een ultieme boost geven? Boek dan nu de PRX Skinbooster met microneedling bij De Skin Gym en ontdek de kracht van deze unieke combinatie.

Contact

Tjalk 7
7944 RP Meppel

microneedling